Zoek
Terug gaan

Dubbel Prijs!

Dubbel Prijs!

Kampen – Lekkerste Speculaas van Overijssel

Dubbel prijs voor Bakkerij Vermeij. Tijdens de Beko Speculaaskeuring 2022 heeft hij de prijs voor de lekkerste gevuld speculaas van Overijssel en de prijs voor de lekkerste roomboterspeculaasjes van Overijssel gewonnen.

Bakkers uit het hele land konden hun speculaas laten keuren. Bijna 300 producten werden door de keurmeesters beoordeeld. De speculaas werd niet alleen beoordeeld door een vakjury, maar ook door een consumentenjury. De consumentenjury sprak vooral lovend over de smaak en de prijs-kwaliteit verhouding van de roomboterspeculaasjes van Vermeij. Ook het totaalbeeld van het gevuld speculaas werd door de vakjury gewaardeerd. Het leverde voor beide producten de titel “Lekkerste speculaas van de provincie Overijssel” op.

René Vermeij en zijn bakkers vallen geregeld in de prijzen. Hij veroverde onder andere  vorig jaar de prijs voor “beste kerststol van Nederland” en eerder prijzen voor zijn desembroden, roomboteramandelstaven en oliebollen.  “Wij vinden het een uitdaging om mee te doen met wedstrijden en keuringen”, aldus René, “Het daagt je uit om je producten altijd weer te verbeteren en te gaan voor de beste kwaliteit. Het is natuurlijk prachtig om onze goede kwaliteit bevestigd te zien met het winnen van een prijs. Wij zijn trots dat onze passie voor onze producten zo wordt beloond.”